Leidingwerk aanleggen of aanpassen in Amsterdam?

Leidingwerk aanleggen of aanpassen in Amsterdam? Bij het renoveren of verbouwen van uw woning kan het noodzakelijk zijn om het leidingwerk te verleggen. In de verbouwde badkamer, keuken of toilet heeft u immers ook een waterleiding of afvoer van water nodig. TFK installatie helpt u graag bij het leggen of verleggen van leidingen. Bij  lekkage aan een leiding, zorgen wij voor een snelle en vakkundige reparatie. Meer weten over leidingen aanleggen of een lekkage oplossen? neem dan contact met ons op.

Leidingwerk aanleggen of aanpassen in Amsterdam?

Leidingwerk aanleggen CV leidingen aanleggen

Uw CV ketel zorgt voor warm water door heel uw woning. Dit is een essentieel onderdeel voor een comfortabele woon en werkomgeving. Het is dus van groot belang dat de aanvoer en afvoerleidingen goed worden aangebracht om een goede en efficiënte werking van de CV te garanderen.

Waterleiding aanleggen (koud water)

Vanaf de hoofdleiding lopen er verschillende koud waterleidingen door uw woning. Ook voor deze leidingen kunt je ons inhuren om er zeker van te zijn dat alles op de juiste manier wordt aangelegd. Natuurlijk krijgt je ruime garantie op alle opgeleverde klussen.

Vragen of offerte aanvragen? neem dan contact met ons op.