CV ketel onderhoud Amsterdam

De cv ketel is een van de belangrijkste elementen in je woning. De cv ketel wordt meerdere keren per dag gebruikt voor warm water in de keuken of douche en tijdens koude dagen zorgt de cv ketel voor warmte in huis. Een storing of uitval van de cv ketel is dan ook super vervelend en wil je direct opgelost hebben. Voorkomen is beter dan genezen, daarom is het raadzaam om de cv ketel regelmatig te onderhouden, zo voorkom je storingen en uitval.

CV ketel onderhoud Amsterdam abonnement

Ons aantrekkelijke onderhoudsabonnement is van harte aan te bevelen. Door het onderhoud aan ons uit te besteden ben je er zeker van dat het onderhoud vakkundig en op tijd wordt uitgevoerd. Wij houden bij wanneer het onderhoud aan de cv ketel moet worden uitgevoerd en plannen in dit in overleg in op een dag en tijd die jou ook uitkomt.

CV ketel onderhoud Amsterdam, Wat kost het onderhoud van een cv ketel?

De onderhoudskosten van cv ketel hangen af van het merk, type en leeftijd van de cv ketel. Wil je weten wat de onderhoudskosten zijn van jou cv ketel? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen of te bellen naar 020-2386386

Is je cv ketel defect of aan vervanging toe ? bel gerust met loodgieter Amsterdam of vul het contactformulier in. We helpen je graag!

Waarom is onderhoud aan je cv ketel zo belangrijk

Een goed onderhouden cv-ketel heeft een hoger rendement en is zuiniger in gasverbruik, Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart daarmee ook onnodig hoge stookkosten. Bovendien gaat je cv ketel veel langer mee en ook dat is een besparing van het milieu en je portemonnee.

Loodgieter Amsterdam

Loodgieter Amsterdam is niet alleen specialist in het onderhouden van cv ketels. Naast het onderhouden, repareren en vervangen van cv ketels kunnen we je ook nog van dienst zijn bij:

  • Aanleggen van nieuw leidingwerk.
  • renoveren/verbouwen van badkamer en toilet.
  • Vervangen van sanitair, wastafels, kranen en douchekoppen.
  • Ontstoppen van rioolleidingen en afvoeren
  • Ontstoppen van een  verstopt toilet
  • Opsporen en verhelpen van lekkages

CV ketel onderhoud Amsterdam