CV ketel storing Amsterdam

Werkt je cv ketel niet meer door een storing? Het komt regelmatig voor dat een cv ketel een storing geeft en vervolgens niet meer werkt.

CV ketel storing Amsterdam, mijn CV ketel werkt niet meer. Wat nu?

Als je last hebt van een cv ketel storing, dan is dit vaak simpel op te lossen. In sommige gevallen is er meer aan de hand, en moet een loodgieter ingeschakeld worden om de storing te zoeken en op te lossen. Dan neem je contact op met Loodgieter Amsterdam.

Loodgieter van Amsterdam is  altijd bereikbaar, zeven dagen per week, en 24 uur per dag. Onze monteurs helpen je graag om de storing aan je cv ketel op te lossen.

Wat kun je zelf doen om een cv ketel storing op te lossen?

Je kunt zelf de radiatoren ontluchten en de cv ketel resetten en bijvullen. Raadpleeg de handleiding van je cv ketel voor het ontluchten en resetten. Lukt het niet om te ontluchten of te resetten? Laat het ons weten en ga niets loshalen want je loopt namelijk gevaar dat er bijvoorbeeld gas of koolmonoxide vrij komt met alle risico’s en gevaren die daarbij komen.

CV ketel storing Amsterdam, storing in de toekomst voorkomen?

Als onze monteur de storing van je cv ketel heeft gevonden en opgelost, zal deze je ook adviseren over het onderhoud van je cv ketel. Regelmatig onderhoud zal de meeste storingen voorkomen en daarnaast zorgt onderhoud voor een langere levensduur van je cv ketel.

Is je cv ketel defect of aan vervanging toe ? bel gerust met loodgieter Amsterdam of vul het contactformulier in. We helpen je graag!